Met een achtergrond als Bsc psycholoog, re-integratiecoach, leefstijlcoach, relatiecoach en een licentie in EMDR, bied ik een breed scala aan expertise om jou te helpen bij het bereiken van je doelen.

Mijn werk als freelance professional bij de lokale arbodienst van Sint Maarten stelt me in staat om een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap, en ik ben trots om ook op nabijgelegen eilanden actief te zijn. Ik geloof dat elke persoon uniek is en een persoonlijke aanpak vereist om zijn of haar doelen te bereiken. Daarom bied ik maatwerkbegeleiding die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Als re-integratiecoach help ik graag bij het vinden van nieuwe perspectieven in je carrière, het ontwikkelen van vaardigheden en het herwinnen van zelfvertrouwen na een periode van afwezigheid. Samen creëren we een traject dat aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast kan ik een schakel zijn tussen jou als werknemer, je werkgever en eventueel andere betrokken professionals en instanties.

Als leefstijlcoach leg ik de nadruk op het belang van een gezonde balans tussen lichaam en geest. Of het nu gaat om het opbouwen van een gezondere routine, het aanpakken van slechte gewoonten of het bevorderen van mentaal welzijn, ik ondersteun je graag bij het bereiken van een optimale levensstijl die bij jou past.

Relaties spelen een cruciale rol in ons geluk en welzijn. Als relatiecoach bied ik begeleiding aan individuen en koppels om beter te communiceren, conflicten op te lossen en de band met elkaar te versterken. Samen werken we aan het opbouwen van gezonde en vervullende relaties die langdurig geluk bevorderen.

Fysieke afstand hoeft geen belemmering te zijn bij goede coaching. Een groot deel van mijn begeleiding vindt inmiddels online plaats, waarbij we via virtuele sessies werken aan re-integratie, leefstijl, relaties en andere coachingsvragen. Doordat mijn praktijk gevestigd is op Sint Maarten, kan ik voor clienten uit Europa de mogelijkheid bieden om ook buiten kantooruren afspraken te plannen.