Bij mijn coachingpraktijk kunnen cliënten met verschillende vraagstukken en in diverse levensfasen terecht. Bijvoorbeeld wanneer je worstelt met carrière-gerelateerde kwesties, wilt werken aan een betere leefstijl, of meer verbinding wilt in je relatie.

Enkele voorbeelden van leefgebieden waarmee cliënten bij mij terecht kunnen, zijn:

  • Re-integratie: Als re-integratiecoach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten die na een periode van afwezigheid weer deel willen nemen aan het arbeidsproces. Samen werken we aan het opbouwen van je belastbaarheid, geleidelijke terugkeer in het arbeidsproces en/of het vinden van een passende nieuwe richting in je carrière.
  • Leefstijlverbetering: Als leefstijlcoach begeleid ik graag cliënten bij het integreren van gezonde voeding, beweging en ontspanning in het dagelijks leven. Daarnaast ondersteun ik bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en help ik om middelengebruik te verminderen. Leefstijlcoaching is gericht op het creëren van duurzame en positieve verandering die jouw gezondheid en welzijn ten goede komen.
  • Relaties en communicatie: Als relatiecoach bied ik ondersteuning aan individuen en koppels die willen werken aan communicatieproblemen, conflicten, of hun relatie willen versterken. Samen verkennen we effectieve communicatievaardigheden en werken we aan het bevorderen van wederzijds begrip en verbondenheid.
  • Persoonlijke groei en zelfontwikkeling: Als coach help ik je graag bij het ontdekken en benutten van jouw unieke talenten, kwaliteiten en potentieel. Samen werken we aan het vergroten van zelfbewustzijn, versterken van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van veerkracht om uitdagingen aan te gaan.

Deze lijst is niet uitputtend; mijn coaching is flexibel en op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Of je nu behoefte hebt aan begeleiding op één van deze gebieden of een combinatie van vraagstukken hebt, ik ben hier om jou te ondersteunen en je te helpen jouw doelen te bereiken.