Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • Welke soorten coachingsdiensten bied je aan?

In mijn coachingpraktijk bied ik verschillende diensten aan, waaronder re-integratiecoaching, leefstijlcoaching en relatiecoaching. Daarnaast volg ik momenteel een opleiding tot voedingsdeskundige.

  • Hoe lang duurt een coachingssessie meestal?

Een typische coachingssessie met mij duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. De duur kan echter variëren afhankelijk van individuele behoeften en de complexiteit van de besproken onderwerpen.

  • Is de coaching persoonlijk of online?

Ik bied zowel persoonlijke coachingssessies aan voor cliënten die zich in Sint Maarten bevinden, als online coaching voor degenen die zich daarbuiten bevinden. Online coaching biedt flexibiliteit en gemak voor cliënten die de voorkeur geven aan virtuele sessies.

  • Hoeveel coachingssessies heb ik nodig?

Het aantal coachingssessies hangt af van jouw unieke situatie en doelen. Sommige cliënten boeken al vooruitgang na enkele sessies, terwijl anderen baat kunnen hebben bij langere ondersteuning. We werken samen om het meest geschikte coachingstraject voor jou te bepalen.

  • Wat kan ik verwachten van een coachingssessie?

Tijdens onze coachingssessies kun je een ondersteunende en niet-oordelende omgeving verwachten. We zullen jouw uitdagingen verkennen, duidelijke doelstellingen stellen en concrete stappen bepalen om jouw doelen te bereiken. Ik zal verschillende methoden en technieken gebruiken die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

  • Hoe vertrouwelijk zijn de coachingssessies?

Vertrouwelijkheid is van het grootste belang in mijn coachingpraktijk. Alle besprekingen en informatie die tijdens onze sessies worden gedeeld, worden met de grootste privacy en respect behandeld, conform ethische richtlijnen.

  • Welke kwalificaties en ervaring heb je als coach?

Ik heb een Bachelor-diploma in Psychologie en heb ruime ervaring als re-integratiecoach, leefstijlcoach en relatiecoach. Daarnaast ben ik bezig met het behalen van een certificering als voedingsdeskundige om mijn coachingdiensten verder te verbeteren.

  • Kan coaching helpen bij specifieke uitdagingen waar ik voor sta?

Absoluut! Coaching is ontworpen om een breed scala aan uitdagingen en doelen aan te pakken. Neem vooral contact op om jouw individuele situatie te bespreken.

  • Wat is je coachingfilosofie of aanpak?

Mijn coachingfilosofie is gebaseerd op empathie, authenticiteit en persoonlijke groei. Ik geloof in een holistische benadering, waarbij alle aspecten van jouw leven in overweging worden genomen Samen zullen we jouw sterke punten verkennen, gebieden voor verbetering identificeren en haalbare doelen stellen.

  • Hoe begin ik met coaching?

Om te beginnen met coaching kun je contact met mij opnemen via het contactformulier op mijn website of via e-mail: info@lennekesandkuijl.com. We plannen dan een eerste kennismakingsgesprek waarin we jouw doelen kunnen bespreken en bepalen hoe coaching jou hierbij kan ondersteunen.